Whatsapp: 06-83697217

Ecologische stoffen

Betaal achteraf!

Handgemaakt in Nederland

Gratis verzending v.a. € 75,-

Kleine en zachte Prematuur mutsjes koop je bij Kleine Binky.

 

Kleine zachte prematuur mutsjes mogen niet ontbreken bij onze kleertjes. Wist je dat de warmte van een baby snel weg gaat via het hoofdje? Een fijn zacht mutsje van Kleine Binky help met het behouden van de warmte.

De juiste pasvorm voor prematuur

De kleine zachte prematuur mutsjes worden handgemaakt van zachte stoffen. 95% katoen 5% elastan hierdoor is het zacht en rekbaar. De mutsjes zijn comfortabel door de kwaliteit stof met een perfecte pasvorm voor prematuren.

 

Geurdoekjes

Naast de prematuur mutsjes hebben wij ook prematuur kleertjes. Een te vroeg geboren baby komt vaak eerst in een couveuse te liggen, het dragen van kleding word dan meestal nog niet gedaan hierdoor is het wel fijn dat jullie kleintje de geur van jullie bij zich kan dragen met bijvoorbeeld een knuffelmaatje of geurdoekjes. Doordat de ouder het even bij zich draagt en hierna bij de baby ligt (onder het hoofdje vaak) ligt de baby in een vertrouwde omgeving door jullie geur.

 

Andere kleur?

Zit jullie kleur/print op onze webshop er niet tussen? Neem dan contact op met ons voor alle mogelijkheden. Eigen stofjes uitkiezen en/of combineren van kleurtjes/printjes? Geen probleem, wij staan open voor leuke creatieve creaties.

Contact Kleine Binky

 

 

Prematuur mutsjes