Whatsapp: 06-83697217

Ecologische stoffen

Betaal achteraf!

Handgemaakt in Nederland

Gratis verzending v.a. € 75,-

prematuur dysmatuur couveuse shop

Prematuur Dysmatuur Kleine Kleding

Gespecialiseerd in prematuur / dysmatuur kleine kleding. Daarnaast bied Kleine Binky meer aan op het gebied van de kleintjes onder ons. De collecties die wij hier hebben zijn met de meest hipste kleuren en printjes. Het word handgemaakt met veel liefde voor jullie kleintje van zachte stoffen.

De prematuur / dysmatuur kleine kleding word gemaakt van 95%-100% katoen, 5% elastan voor het mooie rekbare en gebruiksgemak met aan en uitkleden. De sluitingen zijn kleine drukknoopjes of extra zacht klittenband. Voor de aller kleinste maatjes gebruiken wij binnenin geen labels omdat het huidje zo teer en kwetsbaar is.

Maatjes voor prematuur kleding

Maatjes Tabel……

Elk kindje is uniek en voor elk kindje willen wij de beste pasvorm maken. Bekijk bovenstaande link voor de maatjes tabel voor prematuren om zo de juiste pasvorm te kiezen voor jullie klein wondertje. Heb je vragen of kom je er niet uit neem dan direct contact op met ons.

Kleuren

Zit jullie kleur/print op onze webshop er niet tussen? Neem dan contact op met ons voor alle mogelijkheden. Eigen stofjes uitkiezen en/of combineren van kleurtjes/printjes? Geen probleem, wij staan open voor leuke creatieve creaties.

Wasvoorschriften van Kleine Binky:

Wasvoorschriften

Contact Kleine Binky

 

Prematuur / Dysmatuur