Whatsapp: 06-83697217

Grootste assortiment muurcirkels

Handgemaakt in Nederland

Gratis verzending v.a. € 75,-

Achteraf betalen mogelijk

Gespecialiseerd in prematuur/dysmatuur

Kleding | Dekens | Geurdoekjes | Knuffels | kaarten | bewaarbundels

Prematuur kleding
Prematuur

Prematuur kleding | Couveuse dekens | Geurdoekjes | Knuffels

Mijlpaalcirkels

Ezra

Geboren met 26 weken zwangerschap! Wat een dapper mannetje. Zijn mama kocht bij ons meerdere dekentjes en mutsjes voor het warm houden van hun kleine Ezra. Ook nog laten borduren met zijn naam hoe speciaal is dat. Zo fijn om iets van jezelf in de couveuse te mogen hebben. Lieve kleine Ezra word maar snel groot en sterk.  Liefs

 

Prematuur kleding

Knuffelmaatje of te wel knuffeldoekjes zijn zeer belangrijk voor jullie kleine kindje in of buiten de couveuse, als papa of mama kunnen jullie niet altijd bij de kleine zijn en zo heeft hij of zij toch iets van jullie bij zich. Dit geeft rust/liefde en vertrouwen voor de baby

Stuur een kaartje!

Iza Prematuur

Kleine prematuur mutsjes

Hier links(boven) kleine Iza, een heel lief klein meisje extreem prematuur! 
Dat Iza maar groot en sterk mag worden!!
Ze houd haar hoofdje fijn warm met een prematuur mutsje hartjes

Prematuur Dysmatuur Kleine Kleding

Gespecialiseerd in prematuur / dysmatuur kleine kleding. Daarnaast bied Kleine Binky meer aan op het gebied van de kleintjes onder ons. De collecties die wij hier hebben zijn met de meest hipste kleuren en printjes. Het word handgemaakt met veel liefde voor jullie kleintje van zachte stoffen.

De prematuur / dysmatuur kleine kleding word gemaakt van 95%-100% katoen, 5% elastan voor het mooie rekbare en gebruiksgemak met aan en uitkleden. De sluitingen zijn kleine drukknoopjes of extra zacht klittenband. Voor de aller kleinste maatjes gebruiken wij binnenin geen labels omdat het huidje zo teer en kwetsbaar is.

Maatjes voor prematuur kleding

Maatjes Tabel……

Elk kindje is uniek en voor elk kindje willen wij de beste pasvorm maken. Bekijk bovenstaande link voor de maatjes tabel voor prematuren om zo de juiste pasvorm te kiezen voor jullie klein wondertje. Heb je vragen of kom je er niet uit neem dan direct contact op met ons.

Kleuren

Zit jullie kleur/print op onze webshop er niet tussen? Neem dan contact op met ons voor alle mogelijkheden. Eigen stofjes uitkiezen en/of combineren van kleurtjes/printjes? Geen probleem, wij staan open voor leuke creatieve creaties.

Wasvoorschriften van Kleine Binky:

Wasvoorschriften

Contact Kleine Binky

 

Kleine Binky

Gratis verzending

Gebruik de code: Gratisverzending

Maak gebruik van dit aanbod! Shop en wij verzenden gratis !