Behang op maat info en instructie

behang op maat zeedieren schildpad

Behang op maat informatie en instructie

Inmiddels hebben al vele klanten ervoor gekozen om de baby- en kinderkamer te decoreren met ons unieke behang van Kleine Binky. Dit behang is exclusief verkrijgbaar bij ons, waardoor het echt uniek is. Het mooie is dat elk stuk behang volledig op maat wordt gemaakt voor jullie kamer! Naast ons prachtige, unieke behang bieden we ook bijpassende producten aan in het gekozen thema.

We begrijpen dat het samenstellen van een baby- en kinderkamer een uitdagende taak kan zijn. Daarom bieden we behangsamples aan, zodat je zelf de kleuren nauwkeurig kunt beoordelen en eventueel andere bijpassende verfkleuren kunt kiezen. Het bestellen van een behangsample is slechts een klik verwijderd.

Behangen

Het behangen is een eenvoudige klus. Het enige wat je hoeft te doen, is de muur insmeren met behangplaksel geschikt voor vliesbehang. Zorg ervoor dat je de muren gelijkmatig bedekt en vervolgens kun je de genummerde behangbanen erop aanbrengen. Om ervoor te zorgen dat alles perfect past, laat ik altijd een extra marge van 5 cm rondom het ontwerp, zodat je wat speling hebt en alles naadloos in elkaar overloopt.

Afmetingen van de muur

Gelieve de exacte afmetingen van de muur in te vullen bij bestellen van het behang. Bijvoorbeeld 320 cm breed x 250 cm hoog

Welk aantal moet ik invullen?

Laten we dit stap voor stap bekijken. Stel dat je muur een netto afmeting heeft van 3,20 meter in de breedte en 2,50 meter in de hoogte. Voor de overlap voeg je 10 cm toe aan beide maten, wat resulteert in 3,30 meter in de breedte en 2,60 meter in de hoogte. Vervolgens vermenigvuldig je deze twee waarden om het totale oppervlak te berekenen, wat gelijk is aan 8,58 vierkante meter. Nu, aangezien we altijd naar boven afronden, wordt dit 9 vierkante meter. Dus, bij het invullen van het aantal in het bestellen, kies je voor 9 x . In je winkelwagen zie je dan de totaalprijs, waarbij het unieke behang wordt aangeboden voor €29,95 per vierkante meter.

Besteld en voorbeeld

We willen ervoor zorgen dat je helemaal tevreden bent met je aankoop, daarom sturen we je eerst een digitaal voorbeeld ter controle via e-mail of whatsapp. Op deze manier krijg je een voorproefje van hoe het behang op maat van je muur zal passen, en kun je eventuele aanpassingen aanbrengen voordat we het definitieve product produceren. We willen ervoor zorgen dat elk detail perfect is naar jouw wens.

Zodra je akkoord hebt gegeven op het digitale voorbeeld, gaan we aan de slag! De levertijd bedraagt doorgaans ongeveer 5 werkdagen. Zodra je pakket klaar is voor verzending, ontvang je een e-mail met de track-en-trace gegevens, zodat je je bestelling kunt volgen tot aan je voordeur.

Belangrijke informatie

We willen je erop wijzen dat al ons behang op maat wordt ontworpen, wat betekent dat het helaas niet geruild of geretourneerd kan worden. Om ervoor te zorgen dat je volledig tevreden bent voordat we het productieproces starten, sturen we je e-mail of whatsapp met een digitaal voorbeeld ter controle en goedkeuring. We streven ernaar om ervoor te zorgen dat je met een glimlach naar je nieuwe behang kijkt!

Bij ontvangst van het behang is het van groot belang om elke rol zorgvuldig te inspecteren op mogelijke onvolkomenheden of afdrukfouten.
Mocht je iets opmerken dat niet klopt, aarzel dan niet om voor aanvang van het behangen contact op te nemen met Kleine Binky. Stuur daarbij je ordernummer en foto’s van het behang mee, zodat we een passende oplossing kunnen vinden. In de meeste gevallen zullen we het behang kosteloos opnieuw leveren, mits de fout of oneffenheid te wijten is aan het drukproces. Als je er echter toch voor kiest om het behang te gebruiken ondanks mogelijke gebreken, kunnen we geen compensatie bieden. We staan klaar om eventuele problemen aan te pakken en streven ernaar om je tevreden te stellen met onze producten.

Heb je vragen?
Stuur gerust een bericht per mail of whatsapp

De waardering van kleinebinky.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 187 reviews.