Informatie

Kleine Binky is handgemaakt met veel liefde , wij gebruiken 95%-100% katoenen stoffen.  Wij gebruiken heerlijk zachte stoffen, kleine drukknoopjes of extra zacht klittenband zodat jullie kleintje er zo min mogelijk last van heeft. Prematuur kleding voor couveuse baby’s , sterrenkindjes en voldragen baby’s.

Baby’s die te vroeg geboren worden komen bijna altijd eerst in een Couveuse te liggen, hier dragen ze vaak ook geen kleertjes omdat het al lekker warm is en veel energie kost om aan en uit te trekken. Meestal word er een dekentje gebruikt en mag er een knuffelmaatje bij jullie kleine in de couveuse. Dit knuffelmaatje kan ook worden gebruikt als geurdoekje.

Op het moment dat jullie kleine in een zogenaamd warmte bedje komt mag hij/zij kleertjes aan. Zorg ervoor dat dit de juiste kleertjes zijn en dat jullie kleintje gemakkelijk en snel aan en uitgekleed kan worden. De hipste en leukste prematuur kleding voor couveuse baby’s vind u bij Kleine Binky.

Wasvoorschriften

Hoe was ik mijn baby kleertjes?

Het is heel normaal om eerst uw babykleertjes / kleding te wassen voor gebruik. Newborn kleding kun je prima op 40graden wassen.
Het huidje van een prematuur / couveuse baby’s is erg teer en gevoelig. Als service heb ik al mijn stoffen vooraf al gewassen op 60Graden! Ik gebruik geen wasverzachter.

Hier maken wij de kleertjes / knuffels enz handgemaakt van 95%-100% katoenen stoffen, het gebruik van deze stoffen zorgt ervoor dat uw baby gebruik maakt van zachte stoffen en doordat het meeste 5% elastan is blijft het rekbaar en gemakkelijk om uw kleintje aan en uit te kleden.

Wassen:

Wij raden aan voordat u gaat wassen het een nacht in koud water te leggen zonder wasmiddel. (eventueel met een scheutje azijn voor behoud van kleur) De krimp wordt dan tot een minimum beperkt. Hieronder een paar tips voor jullie.

Prematuur maatjestabellen

Prematuur mutsjes maat
prematuur kleding maat


Contact Kleine Binky

Neem contact op met Kleine Binky via telefoon of email.
Vul hier eventueel het contactformulier in.

Contactformulier

Telefoon:
06-83697217

E-mail:
info@kleinebinky.nl

De waardering van kleinebinky.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 187 reviews.