Whatsapp: 06-83697217

Grootste assortiment muurcirkels

Handgemaakt in Nederland

Gratis verzending v.a. € 75,-

Achteraf betalen mogelijk

Kleine Binky is handgemaakt met veel liefde , wij gebruiken 95%-100% katoenen stoffen. Alles word vooraf op 60graden gewassen zonder wasverzachter. Wij gebruiken heerlijk zachte stoffen, kleine drukknoopjes of extra zacht klittenband zodat jullie kleintje er zo min mogelijk last van heeft. Prematuur kleding voor couveuse baby’s , sterrenkindjes en voldragen baby’s.

Baby’s die te vroeg geboren worden komen bijna altijd eerst in een Couveuse te liggen, hier dragen ze vaak ook geen kleertjes omdat het al lekker warm is en veel energie kost om aan en uit te trekken. Meestal word er een dekentje gebruikt en mag er een knuffelmaatje bij jullie kleine in de couveuse. Dit knuffelmaatje kan ook worden gebruikt als geurdoekje.

Op het moment dat jullie kleine in een zogenaamd warmte bedje komt mag hij/zij kleertjes aan. Zorg ervoor dat dit de juiste kleertjes zijn en dat jullie kleintje gemakkelijk en snel aan en uitgekleed kan worden. De hipste en leukste prematuur kleding voor couveuse baby’s vind u bij Kleine Binky.

Wasvoorschriften


Hoe was ik mijn baby kleertjes?

Het is heel normaal om eerst uw babykleertjes / kleding te wassen voor gebruik. Het huidje van een prematuur / couveuse baby’s is erg teer en gevoelig. Als service heb ik al mijn stoffen vooraf al gewassen op 60Graden! Ik gebruik geen wasverzachter.

Hier maken wij de kleertjes / knuffels enz handgemaakt van 95%-100% katoenen stoffen, het gebruik van deze stoffen zorgt ervoor dat uw baby gebruik maakt van zachte stoffen en doordat het meeste 5% elastan is blijft het rekbaar en gemakkelijk om uw kleintje aan en uit te kleden.

Wassen:

Wij raden aan voordat u gaat wassen het een nacht in koud water te leggen zonder wasmiddel. (eventueel met een scheutje azijn voor behoud van kleur) De krimp wordt dan tot een minimum beperkt. Hieronder een paar tips voor jullie.

Prematuur maatjestabellen

Veiligheidsvoorschriften

Veiligheid staat voorop bij Kleine Binky. 

Onze siliconen kralen zijn 100% vrij van schadelijke stoffen. Alles is getest en heeft een certificering. Verder gebruiken wij onbehandeld hout voor de houten kralen en bijtringen.

Als ouder/verzorger dient u ten aller tijden nooit het kind alleen te laten met onze producten. U bent zelf verantwoordelijk met het omgaan van onze producten, wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Onze producten worden met veel zorg handgemaakt en vooraf nogmaals gecontroleerd. De speenkoorden worden gemaakt van kleine kralen die verstikking kunnen veroorzaken. 
Vervang de producten naar verloop van tijd, je zult zien dat naar intensief gebruik van dit soort producten slijtage ontstaat.

Schoonmaken kan met een vochtige doek en lauw water.

Speenkoord

 • De lengte van een speenkoord is maximaal 22 cm. (NEN-norm 12586)
 • Maak het koord nooit langer en haal de knopen er niet uit
 • Geef het nooit mee tijdens het slapen
 • Dit is geen speelgoed, het speenkoord is voor het niet kwijtraken van de speen
 • Controleer altijd vooraf de stevigheid van het speenkoord
 • Bevestig het speenclip altijd aan de kleding
 • Altijd alleen gebruiken tijdens toezicht van een volwassene
 • Vervang het speenkoord naar verloop van tijd

Bijtringen

 • Geef het nooit mee tijdens het slapen
 • Altijd alleen gebruiken tijdens toezicht van een volwassene
 • Controleer altijd vooraf de stevigheid van de bijtring
 • Vervang de bijtring naar verloop van tijd

 

Zit jullie kleur/print op onze webshop er niet tussen? Neem dan contact op met ons voor alle mogelijkheden. Eigen stofjes uitkiezen en/of combineren van kleurtjes/printjes? Geen probleem, wij staan open voor leuke creatieve creaties en kunnen hieraan ook jullie kleine zijn/haar naam koppelen in onze webshop…. Hoe leuk is dat!!!

Contact Kleine Binky

Neem contact op met Kleine Binky via telefoon of email.
Vul hier eventueel het contactformulier in.


Contactformulier

Telefoon:
06-83697217

E-mail:
info@kleinebinky.nl