Over ons

Ons gezin

Hi, wat leuk dat je bij ons terecht bent gekomen.  Dit is ons gezin! Ik (Mandy) mama (en bonus) van 5 prachtige kinderen ( Tristan, Myla & Fender) samen met mijn lieve man Syts. 
Wij runnen 2 bedrijven in ons huishouden en zijn het liefst de hele dag bezig. Van het blij maken van lieve mensen of lekker thuis in de tuin en samen met onze kids. 
Ik maak met veel passie en liefde kleding en nog veel meer voor jullie. 

Op deze foto is niet ons hele gezin compleet maar in onze harten zullen wij Florian & Yara nooit vergeten en behoren zij tot ons gezin!

florian Binky

13.03.2020
In het hartverscheurende verhaal van ons geliefde zoontje Florian Binky, schuilt een onmiskenbare kracht en liefde.

Bij de 20-wekenecho werden we geconfronteerd met het nieuws dat Florian werd geboren met een open ruggetje (spina bifida), vocht in zijn hersenen en klompvoetjes. Na uitgebreid onderzoek in het UMCG kwamen we erachter dat hij intensieve zorg nodig zou hebben en nooit zou kunnen lopen. Ook zouden blaas- en darmproblemen zijn leven beïnvloeden. Daarbovenop werden zijn kleine hersenen door het vocht naar achteren gedrukt, met mogelijke complicaties op het gebied van leren, spraak en meer.

Met pijn in ons hart namen we de moeilijke beslissing om Florian dit lijden te besparen, omdat we geloofden dat hij een leven met minimale kwaliteit zou hebben. Na een aangrijpende bevalling kwam Florian levenloos ter wereld, zijn duimpje in zijn mondje, omringd door zijn nog intact vruchtzakje. In die kostbare momenten konden we vrede vinden in het feit dat hij rustig was heengegaan.

Ik had altijd de droom gehad om een schattige babynestje en kleding voor onze kleine te maken. Helaas kon ik die droom niet verwezenlijken, maar we hebben wel een prachtig afscheid voor Florian georganiseerd. Terwijl wij op zoek waren naar geschikte kleertjes, vonden wij echter weinig wat ons aansprak. Dit bracht me tot het besef dat ik misschien iets kon betekenen voor anderen.

Ik besloot me toe te leggen op het maken van kleding en meer voor sterrenkindjes zoals Florian, maar ook voor te vroeg geboren baby’s en natuurlijk ook voor voldragen kindjes. Met passie en liefde creëer ik deze kostbaarheden, in de hoop dat er voor iedereen iets tussen zit. Als dat niet het geval is, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen kunnen we misschien iets bijzonders bedenken, want elke baby verdient het om met warmte en zorg te worden omringd.

Kleine Binky bloem

Yara Amy

17.08.2023
Ons gezin voelde echter nog niet compleet, en in 2023 besloten we om onze liefde en passie te laten bloeien door opnieuw voor een kindje te gaan. Het was een overweldigende ervaring toen ik sneller dan verwacht zwanger raakte, en ondanks de vermoeidheid ging alles aanvankelijk goed. De NIPT-test bracht goede resultaten en we stapten vol verwachting en stiekem gespannen het UMCG binnen voor de 13 weken echo.

Maar op dat moment brak ons hart voor de tweede keer. De echo onthulde een verontrustende waarheid, het syndroom van Turner was ter sprake gebracht, en onze toekomst werd gehuld in onzekerheid. Er hing een zware onweersbui boven ons hoofd. De eerste uitslag van de vlokkentest arriveerde na twee dagen en bevestigde dat onze dochter daadwerkelijk het Turner-syndroom had. Niet alleen dat, er was zoveel vocht dat haar overlevingskans minimaal was. Onze hoop bleef, we baden dat het vocht zou verdwijnen en Yara een kans op leven zou krijgen.

Maar helaas ging alles in een ondraaglijke snelheid. Binnen een week ontdekten we dat het kloppende hartje van onze geliefde Yara was gestopt. Lieve Yara, je was zo gewenst, zo welkom in onze levens. Ondanks je tere gestalte, had je een immense betekenis voor ons, en we zullen je altijd koesteren in onze harten. Op 17 augustus 2023 verloor de wereld een klein wonder, maar jij zult voor eeuwig in onze liefdevolle herinneringen schijnen.

De waardering van kleinebinky.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 189 reviews.