Whatsapp: 06-83697217

Grootste assortiment muurcirkels

Handgemaakt in Nederland

Gratis verzending v.a. € 75,-

Achteraf betalen mogelijk

Ons verhaal

Onze liefde zal er altijd voor Florian zijn!

Kleine Binky is ontstaan nadat ons zoontje Florian Binky met 21,4 week geboren en overleden is.

Wij kregen als ouders bij de 20weken echo te horen dat Florian een open ruggetje (spina bifida) had, daarnaast had hij vocht bij zijn hersentjes en beide klomp voetjes. Na onderzoeken in het UMCG kwamen wij er achter dat hij een echt zorg kindje zou gaan worden en nooit zou kunnen lopen en problemen zou hebben met blaas/darmen. Hierbij kwam ook nog kijken dat de vocht bij de hersenen ervoor zorgden dat zijn kleine hersenen al zover naar achter waren gedrukt dat hier complicaties bij komen en voor later leer/spraak enz problemen uit voortkomen.

Wij hebben met pijn in ons hart besloten om Florian dit niet aan te doen omdat hij in onze ogen weinig tot geen kwaliteit van leven zou gaan krijgen. Na een heftige bevalling kwam Florian levenloos met zijn duimpje in zijn mondje ter wereld, zijn vruchtzakje was nog intact. Ik denk dat ik wel kan zeggen dat dat voor ons een heel mooi moment was en dat hij vredig is heen gegaan.

Ik had de droom om zelf een leuk babynestje en kleertjes te gaan maken voor onze kleine , helaas kon dit niet meer en hebben wij een prachtige afscheid gehad. Tijdens het zoeken naar geschikte kleertjes kwam ik weinig tegen wat mij aansprak en kreeg ik na dit alles het gevoel dat ik wellicht iets voor een ander kan betekenen.

Kleertjes en meer voor sterrenkindjes zoals Florian maar ook voor te vroeg geboren baby’s en natuurlijk kan ik de voldragen kindjes niet vergeten 😉 Ik maak het met veel liefde en plezier, hopelijk zit er voor ieder iets tussen. Mocht dit niet het geval zijn bel of mail dan en misschien kunnen we samen iets bedenken.

info@kleinebinky.nl

06-83697217