Whatsapp: 06-83697217

Ecologische stoffen

Betaal achteraf!

Handgemaakt in Nederland

Gratis verzending v.a. € 75,-

Kwaliteit couveuse dekens voor prematuur geboren baby’s koop je bij Kleine Binky.

 

Bent je op zoek naar couveuse dekens voor een prematuur baby? Voor prematuur baby’s maken wij kwaliteit couveuse dekens die je kunt gebruiken om heerlijk je kleintje in te stoppen of onder je kindje te leggen. Er is niets fijner dan je eigen spullen te gebruiken bij je kindje.

Couveuse dekens voor een prematuur baby 

Wij gebruiken zachte stoffen van 100%-95%katoen en 5%elastan om het heerlijk zacht van kwaliteit te maken en comfortabel voor jullie kleintje. Deze dekens kun je gebruiken om ook je eigen geur (van mama of papa) bij je kindje neer te leggen. Houd het dekentje een nacht bij je op de huid zodat je geur eraan zit. Dit word als zeer fijn ervaren door jullie kleintje en geeft geborgenheid.  Daarnaast zijn ons couveuse dekens multifunctioneel, ze kunnen later (afhankelijk van de maat) gebruikt worden in bijvoorbeeld een Maxicosi of bedje.

Kleuren & prints

Zit jullie kleur/print op onze webshop er niet tussen? Neem dan contact op met ons voor alle mogelijkheden. Eigen stofjes uitkiezen en/of combineren van kleurtjes/printjes? Geen probleem, wij staan open voor leuke creatieve creaties.

Contact Kleine Binky

 

 

couveuse dekens

Couveuse Dekens