Whatsapp: 06-83697217

Ecologische stoffen

Betaal achteraf!

Handgemaakt in Nederland

Gratis verzending v.a. € 75,-

D

e

K

e

n

s

Baby Prematuur couveuse deken
Couveuse dekens zijn ideaal voor gebruik als jullie mini nog geen kleding aan mag. Gemaakt van zachte stoffen. Naam borduren op de deken mogelijk!

Kwaliteit couveuse dekens voor prematuur geboren baby’s koop je bij Kleine Binky.

 

Bent je op zoek naar couveuse dekens voor een prematuur baby? Voor prematuur baby’s maken wij kwaliteit couveuse dekens die je kunt gebruiken om heerlijk je kleintje in te stoppen of onder je kindje te leggen. Er is niets fijner dan je eigen spullen te gebruiken bij je kindje.

Couveuse dekens voor een prematuur baby 

Wij gebruiken zachte stoffen van 100%-95%katoen en 5%elastan om het heerlijk zacht van kwaliteit te maken en comfortabel voor jullie kleintje. Deze dekens kun je gebruiken om ook je eigen geur (van mama of papa) bij je kindje neer te leggen. Houd het dekentje een nacht bij je op de huid zodat je geur eraan zit. Dit word als zeer fijn ervaren door jullie kleintje en geeft geborgenheid.  Daarnaast zijn ons couveuse dekens multifunctioneel, ze kunnen later (afhankelijk van de maat) gebruikt worden in bijvoorbeeld een Maxicosi of bedje.

Kleuren & prints

Zit jullie kleur/print op onze webshop er niet tussen? Neem dan contact op met ons voor alle mogelijkheden. Eigen stofjes uitkiezen en/of combineren van kleurtjes/printjes? Geen probleem, wij staan open voor leuke creatieve creaties.

Contact Kleine Binky

 

 

couveuse dekens

Couveuse Dekens

Zwangerschapsverlof

Tot en met 1 oktober 2021 kun je nog een bestelling plaatsen en word deze verwerkt. Hierna zal mijn verlof toch echt in gaan om mij voor te bereiden op de komst van ons regenboogkindje!

T/M 1 Oktober bestellen

Heb je vragen stuur gerust een bericht via whatsapp
06-83697217

Het kan zijn dat de levertijd iets langer is dan normaal. Heb geduld, alles word nog verwerkt.

Aankomende week  (de laatste week) gaat alle voorraad in de sale , hierover volgt een update via social media!

Zodra de shop weer open gaat zal dit hier en via social media bekend worden gemaakt, dit hangt van mijn herstel af :)