Omslagdoek onderwater wereld Walvis Teddy

Dubbelzijdig te gebruiken!
Afmeting keuze
Prematuur ca 45x45cm
Newborn ca 75x75cm

 

Met heerlijke Teddystof

Extra informatie

kies-afmeting

Newborn 75x75cm, Prematuur 45x45cm

 31,95 34,95

Laat het personaliseren!

Productprijs: 31,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Bezorgopties

Product delen:

Beschrijving

Kleine Binky Omslagdoek Onderwater Wereld Walvis Teddy

Ontdek de betoverende Kleine Binky Omslagdoek Onderwater Wereld Walvis Teddy, een veelzijdige en knusse wikkeldoek die speciaal is ontworpen voor het comfort van jouw kleintje. Deze dubbelzijdige omslagdoek combineert een charmante onderwaterwereld met walvissen en een zachte teddystof, waardoor het een onmisbaar item is in elke baby-uitzet.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Multifunctioneel Gebruik: Perfect om je baby warm te houden tijdens of na het voeden, in de box, in de kinderwagen of na het badderen. Deze omslagdoek helpt je kindje comfortabel te blijven en voorkomt snelle afkoeling.
  • Dubbelzijdig Te Gebruiken: Beide zijden van de omslagdoek zijn stijlvol en praktisch, zodat je kunt afwisselen naar gelang je voorkeur.
  • Afmetingen: Verkrijgbaar in twee maten:
    • Prematuur: ca. 45×45 cm
    • Newborn: ca. 75×75 cm

Direct Klaar Voor Gebruik:

De omslagdoeken van Kleine Binky zijn direct vanaf de geboorte te gebruiken. Ze bieden de noodzakelijke warmte en geborgenheid die je baby nodig heeft in de eerste levensmaanden.

Personalisatie Optie:

Wil je een persoonlijke touch toevoegen aan de omslagdoek? Laat de naam van je kindje borduren voor slechts € 8,00. Geef de naam en gewenste kleur door bij je bestelling en creëer een uniek, gepersonaliseerd item.

Conclusie:

De Kleine Binky Omslagdoek Onderwater Wereld Walvis Teddy is een echte must-have voor jouw baby. Het biedt niet alleen warmte en comfort, maar voegt ook een vleugje onderwateravontuur toe aan de dagelijkse verzorging van je kleintje. Voeg deze veelzijdige en prachtige wikkeldoek toe aan je baby-uitzet en geniet van het gemak en de luxe die het biedt.

Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de betovering van de Kleine Binky Omslagdoek Onderwater Wereld Walvis Teddy!

Extra informatie

kies-afmeting

Newborn 75x75cm, Prematuur 45x45cm