Omslagdoek Boho Flowers Teddy

Dubbelzijdig te gebruiken!
Afmeting keuze
Prematuur ca 45x45cm
Newborn ca 75x75cm

 

 

Extra informatie

kies-afmeting

Newborn 75x75cm, Prematuur 45x45cm

 31,95 34,95

Laat het personaliseren!

Productprijs: 31,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Bezorgopties

Product delen:

Beschrijving

Kleine Binky Omslagdoek Boho Flowers Teddy

Ontdek de Kleine Binky Omslagdoek Boho Flowers Teddy, een veelzijdige en stijlvolle wikkeldoek ontworpen voor het ultieme comfort van jouw kleintje. Deze dubbelzijdige omslagdoek combineert een prachtig bohemian bloemenpatroon met een zachte teddystof, waardoor het een essentieel onderdeel is van elke baby-uitzet.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Multifunctioneel Gebruik: Gebruik deze omslagdoek om je baby warm te houden tijdens of na het voeden, in de box, in de kinderwagen of na het badderen. Het helpt je kindje comfortabel te blijven en niet snel af te koelen.
  • Dubbelzijdig Te Gebruiken: Beide zijden van de omslagdoek zijn even mooi en praktisch, waardoor je kunt variëren afhankelijk van je voorkeur.
  • Afmetingen: Verkrijgbaar in twee maten:
    • Prematuur: ca. 45×45 cm
    • Newborn: ca. 75×75 cm

Direct Klaar Voor Gebruik:

De omslagdoeken van Kleine Binky zijn direct vanaf de geboorte te gebruiken. Ze bieden de perfecte warmte en geborgenheid die je baby nodig heeft in de eerste levensmaanden.

Personalisatie Optie:

Wil je een persoonlijke touch toevoegen aan de omslagdoek? Laat de naam van je kindje borduren voor slechts € 8,00. Geef de naam en gewenste kleur door bij je bestelling en creëer een uniek, gepersonaliseerd item.

Conclusie:

De Kleine Binky Omslagdoek Boho Flowers Teddy is een echte must-have voor jouw baby. Het biedt niet alleen warmte en comfort, maar ook een vleugje boho-stijl aan de dagelijkse verzorging. Voeg deze veelzijdige en mooie wikkeldoek toe aan je baby-uitzet en geniet van het gemak en de luxe die het biedt.

Bestel nu en ervaar zelf het comfort en de stijl van de Kleine Binky Omslagdoek Boho Flowers Teddy!

Extra informatie

kies-afmeting

Newborn 75x75cm, Prematuur 45x45cm