Whatsapp: 06-83697217

Grootste assortiment muurcirkels

Handgemaakt in Nederland

Gratis verzending v.a. € 75,-

Achteraf betalen mogelijk

Prematuur Knuffels

Speciaal voor prematuren en newborn
Knuffel Prematuur Baby Dreumes

Knuffel

Geschikt voor prematuur & newborn baby's 95%-100% katoen met zachte stoffen. De oortjes maken het makkelijk om hem beet te houden.

Ondersteuning

Houd de knuffel een nachtje bij je op en jou geur komt aan het knuffelmaatje. Dit geeft jullie kindje rust en geborgenheid

Geurdoekje

Onze knuffelmaatjes zijn geschikt als geurdoekje voor het hechtingsproces tussen ouder en kind

Knuffel voor prematuur , baby, dreumes

De Kleine Binky knuffelmaatjes zijn geschikt voor knuffel prematuur / baby en dreumes kindjes , dankzij de heerlijke zachte stofjes die wij gebruiken en geen harde naden kan u kindje genieten en knuffelen met hun eigen knuffelmaatje.

Knuffelmaatje of te wel knuffeldoekjes zijn zeer belangrijk voor jullie kleine kindje in of buiten de couveuse, als papa of mama kunnen jullie niet altijd bij de kleine zijn en zo heeft hij of zij toch iets van jullie bij zich. Dit geeft rust/liefde en vertrouwen voor de baby.

Gemaakt van 95%-100% katoen,ze zijn plat en ideaal voor in de couveuse of in bed. Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en printjes voor jongen of meisje.
De knuffelmaatjes zijn ook te gebruiken als geurdoekje.

 

Geurdoekjes

Een Geurdoekje is speciaal voor te vroeg geboren baby’s, dit omdat de ouders hun geur aan het doekje komt en het hechtingsproces van kind en ouder ondersteunt. (ouder draagt eerst het doekje bij zich)

Zit jullie kleur/print op onze webshop er niet tussen? Neem dan contact op met ons voor alle mogelijkheden. Eigen stofjes uitkiezen en/of combineren van kleurtjes/printjes? Geen probleem, wij staan open voor leuke creatieve creaties.

Contact Kleine Binky

Neem contact op met Kleine Binky via telefoon of email.
Vul hier eventueel het contactformulier in.

Contactformulier

Telefoon:
06-83697217

E-mail:
info@kleinebinky.nl

 

 

Knuffels

Kleine Binky gaat verhuizen!

Wij gaan verhuizen, de webshop blijft geopend voor alle bestellingen. Dit houdt wel in een langere levertijd. 
Let op: alle bestellingen t/m 10-06-2022 worden nog meegenomen en op tijd geleverd. 

Borduren vanaf 22 juni weer mogelijk!​

De borduurstudio geniet lekker van een welverdiende vakantie, hierdoor is het bestellen van een mutsje/dekentje/omslagdoek etc niet mogelijk met naam momenteel.

Heb je geduld en wil je wachten? geen probleem vanaf 22 juni is zij weer open en gaan alle lopende bestellingen op volgorde gemaakt en verstuurd worden! Bedankt voor jullie begrip